Θάνατος υπαξιωματικού στη φρεγάτα «Ψαρά»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ένας υπαξιωματικός που υπηρετούσε στη φρεγάτα «Ψαρά» έχασε τη ζωή του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ βρισκόταν εντός του πλοίου, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Συγκεκριμένα, ο επικελευστής Γ. Σ. απώλεσε τις αισθήσεις του ευρισκόμενος εντός πλοίου, τις πρωινές ώρες Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2019.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στον επικελευστή παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού του πλοίου, του Αρχηγείου Στόλου και του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας.

Ακολούθως διακομίσθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του, ενώ για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.