Θεοδωρικάκος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώνει τους Έλληνες

Το μήνυμα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώνει τους Έλληνες έστειλε ο σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο νέο κύκλο σεμιναρίων της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος ξεκίνησε σήμερα.

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είναι μπροστά σε πολλαπλά αδιέξοδα εξαιτίας της ανεύθυνης πολιτικής της στην οικονομία, τα εθνικά θέματα, τους θεσμούς. Είναι σε πολιτική αποσύνθεση και σε ιδεολογική και ηθική απαξίωση”, είπε ο κ.Θεοδωρικάκος.

“Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τα δικά της αδιέξοδα να γίνουν αδιέξοδα και για την πατρίδα μας” τόνισε και κατέληξε: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ ενώνει τους Έλληνες και αποτελούν τη δύναμη πατριωτισμού και ευθύνης που εγγυάται την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την αληθινή ελπίδα για όλους τους Έλληνες.”

Τα σεμινάρια της Πολιτικής Ακαδημίας στοχεύουν στην επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της. Ο θεσμός της Πολιτικής Ακαδημίας ο οποίος ξεκίνησε το 2016 υπό την αιγίδα του κ.Μητσοτάκη, έχει ήδη ολοκληρώσει επιτυχώς 12 κύκλους στους οποίους έχουν συμμετάσχει πάνω από 750 στελέχη του Κόμματος.

Από το news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.