Θεσσαλονίκη: Προβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Προβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης καταγράφονται στο Δήμο Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη. Οι συγκοινωνίες γίνονται μετ’ εμποδίων, καθώς φερτά υλικά έχουν καλύψει μέρος του οδικού δικτύου, ενώ πλημμύρισαν αρκετές αυλές σπιτιών.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Χαλκηδόνας, Γιάννης Τσουκνιδάς, οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται σε επιφυλακή. «Έχουμε πολλά προβλήματα λόγω της καταρρακτώδους βροχής. Οι συγκοινωνίες γίνονται με δυσκολία. Παρεμβαίνουμε με μηχανήματα, όπου κρίνεται αναγκαίο, προκειμένου να διευκολύνουμε την κυκλοφορία, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών» σημείωσε.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία από τα Κουφάλια προς τη Χαλκηδόνα, ωστόσο, εκτροπή των οχημάτων γίνεται στα όρια με την Πέλλα από τη νέα παρακαμπτήρια οδό.

Εξάλλου, μία νταλίκα «δίπλωσε» στο Δερβένι, στο ρεύμα εισόδου, και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από τη μεσαία και την αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.