Τι αποκαλύπτει ο Θάνος Καληώρας για τον θάνατο της Τζέσης Παπουτσή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θάνος Καληώρας στην εκπομπή «Ελένη» και στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά.

H σχέση του με τη Τζέση Παπουτσή και ο ρόλος του παππού
Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εποχή της συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο, τον χαμό της πρώην συζύγου του, Τζέσης Παπουτσή και την αγάπη του στην εγγονή του.

«Η μεγάλη λύπη με τον χαμό της Τζέσης, έξι μήνες μετά ήρθε η χαρά με τον ερχομό της μικρής Τζεσούλας. Η ζωή φέρνει και λύπες και χαρές. Την Τζέση την έχω στο μυαλό μου με τη μικρή, γιατί υπάρχει συνεχώς αναφορά του ονόματός της. Την εγγονή μου την έχω σαν δεύτερο παιδί μου», είπε αρχικά ο Θάνος Καληώρας.

«Όταν πρωτοαντίκρισε η Τζέση την τωρινή μου γυναίκα, την αγκάλιασε και την έκανε να νιώσει τόσο όμορφα. Λίγο πριν ‘φύγει’ από τη ζωή, χάρισε στη γυναίκα μου κοσμήματα για να τα έχει μαζί της».



Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.