Τι εξετάζεται για τη φωτιά στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και τον θάνατο του 57χρονου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ηρακλείου για τη φωτιά στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Τυμπάκι. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, νωρίτερα, είχε βρεθεί απανθρακωμένος ο 57χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η πυροσβεστική Ηρακλείου εξετάζει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο 57χρονος ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στο Τυμπάκι πήγε το πρωί της Παρασκευής (17.02.2023) σε κοντινό πρατήριο υγρών καυσίμων και εφοδιάστηκε μπιτόνι με βενζίνη.

Προς το μεσημέρι το κατάστημα του 57χρονου τυλιγόταν στις φλόγες με τους πυροσβέστες να εντοπίζουν τον άτυχο άνδρα απανθρακωμένο.

Πλέον, το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής Hρακλείου εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα που στοίχισε τη ζωή του 57χρονου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.