Τι συμβαίνει με τον Φουρθιώτη; – «Τα τραύματα του δεν συνάδουν με τις περιγραφές του για ατύχημα»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με σπασμένο πόδι, οστό άρθρωσης ισχύου και πολλά χτυπήματα σε μέση, στήθος, θώρακα, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ο Μένιος Φουρθιώτης, με την κλινική του εικόνα «να μη συνάδει με τις περιγραφές του», σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Όπως μετέδωσε το κανάλι, ο Μένιος Φουρθιώτης παραμένει κλινήρης στον 6ο όροφο του ΚΑΤ σε μονόκλινο δωμάτιο.

«Ο Μένιος Φουρθιώτης χειρουργήθηκε το μεσημέρι στο ΚΑΤ, αφού υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα ισχίου. Επίσης φέρει κάταγμα οσφυϊκής και θωρακικής χώρας αλλά και αρκετούς μώλωπες» ανέφερε το ρεπορτάζ.

Τι είχε πει ο Φουρθιώτης στους αστυνομικούς
Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε πει στους αστυνομικούς πως έπεσε στο σπίτι του, ωστόσο, η κλινική του εικόνα να μη συνάδει με τις περιγραφές του, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή.

Ο παρουσιαστής έκανε μάλιστα την πρώτη ανάρτησή του στο Instagram από το νοσοκομείο. Ανέβασε μία φωτογραφία με μια βάρκα που γράφει πως η «ελπίδα» και η «υπομονή» είναι «η σοφία του κόσμου σε δυο λέξεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.