Την γρονθοκόπησε, τη βίασε και την κλείδωσε στο σπίτι

Για βιασμό και παράνομη κράτηση συνελήφθη ένα 35χρονος στη Γαστούνη Ηλείας έπειτα από καταγγελία της 19χρονης συντρόφου του στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιδας.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, πριν από δυο εβδομάδες, έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό, την άρπαξε από τα μαλλιά και της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με γροθιές στο πρόσωπο και στα χέρια. Στη συνέχεια την κλείδωσε στο σπίτι έχοντάς την υπό την αυστηρή επίβλεψή του και της πήρε το κινητό, με αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς η καταγγέλλουσα την περασμένη Τετάρτη (12/6), ο άνδρας, εκμεταλλευόμενος αδυναμία στην αντίδρασή της, τη βίασε και στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι τους, αφαιρώντας από το πορτοφόλι της 350 ευρώ. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ηλιδας και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας τον εντόπισαν στον σπίτι του και τον συνέλαβαν. Σε κατ’ οίκον έρευνα, βρήκαν και κατέσχεσαν 19 δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε σε γλάστρες.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας βιασμό, παράνομη κατακράτηση, κλοπή και υπεξαίρεση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.