Το αίτημα για εισαγγελέα στον διαγωνισμό για τις άδειες επανέφερε η Φ. Γεννηματά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το αίτημα για παρέμβαση εισαγγελέα στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες επανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

«Είναι η ώρα να παρέμβει ο εισαγγελέας. Υπάρχει εισαγγελέας σε αυτόν τον τόπο;» ρώτησε και υποστήριξε ότι η ίδια η κυβέρνηση υποχρεώθηκε «να ρίξει μαύρο στο ΣΥΡΙΖΑ Channel» όταν αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός της.

Αναφερόμενη στα θέματα της εκπαίδευσης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε κριτική και στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Για τον Αλ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ η αριστεία είναι ρετσινιά. Για τον Κ. Μητσοτάκη η αριστεία είναι το μέσο αναπαραγωγής της ελίτ. Για εμάς τους σοσιαλιστές είναι προτεραιότητα στην εκπαίδευση: Θέλουμε άριστες πρακτικές στα σχολεία και για τα παιδιά που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη» είπε χαρακτηριστικά.

Η Φ. Γεννηματά υπερασπίστηκε την εκπαιδευτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ’80, στην οποία είχε ασκήσει κριτική ο πρόεδρος της Ν.Δ.

«Μακάρι να γυρνούσε η Παιδεία στη δεκαετία του ‘80. Όλες οι μεγάλες αλλαγές, τομές και μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία φέρουν ανεξίτηλα και διαχρονικά την σφραγίδα της δημοκρατικής παράταξης. Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο , στον Γεώργιο Παπανδρέου, στον Ανδρέα και τις κυβερνήσεις του» ανέφερε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ακόμη ότι ο Αλ. Τσίπρας υποτάχθηκε στις αξιώσεις των δανειστών και ο Κ. Μητσοτάκης «τον αφήνει να υλοποιεί αυτές πολιτικές που είναι στον πυρήνα της νεοφιλελεύθερης ατζέντας της Δεξιάς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.