Το τελευταίο βλέμμα της Νίκης – Συγκλονίζει η φωτογραφία του προέδρου της Φιλοζωικής

«Με κοιτούσε συνέχεια στα μάτια με αυτό το αθώο βλέμμα που μου έχει κάψει την καρδιά από την ώρα που έφυγε από την ζωή» αναφέρει συγκινημένος στο protothema.gr ο Διονύσης Λιαρομάτης, πρόεδρος της «Νοιάζομαι φιλοζωικής Κρεστένων», που όλες αυτές τις ημέρες στάθηκε στο πλευρό της επτάχρονης Νίκης, του όμορφου Boxer που βρέθηκε υποσιτισμένο και σε άθλια κατάσταση στο σπίτι της οικογένειας που την είχε από μωρό στη Ζαχάρω.

Όπως αναφέρει, η φωτογραφία που έχει αναρτήσει στο προφίλ της φιλοζωικής Κρεστένων την ώρα που φιλάει τη Νίκη δεν είναι τυχαία, καθώς είναι αφιερωμένη στους εκατοντάδες φιλόζωους που επικοινώνησαν μαζί του.

skilos__4_

 

«Έχω κι άλλες φωτογραφίες μαζί της κι από άλλες στιγμές που ζήσαμε όμως δεν ξέρω αν θέλω να τις μοιραστώ. Ίσως τις κρατήσω μόνο για μένα. Η φωτογραφία που επέλεξα να δημοσιευθεί την ώρα που την φιλάω δεν είναι τυχαία. Όλες αυτές τις ημέρες επικοινωνούσε μαζί μου κόσμος που μου ζητούσε να της δώσω ένα μεγάλο φιλί και να της ψιθυρίσω κάτι στο αυτί. Έτσι ήταν σαν να έκανα αυτό το χατήρι σε όλους με την φωτογραφία. Είναι την ίδια στιγμή που της είπα στο αυτί, πως την περιμένει μια καλύτερη ζωή» λέει ο Διονύσης Λιαρομάτης.

skilos__3_

 

Και προσθέτει: «Η Νίκη άρχισε να με εμπιστεύεται από την πρώτη στιγμή που την έλυσα από το σπίτι που βρισκόταν. Με κοιτούσε συνέχεια στα μάτια με αυτό το αθώο βλέμμα. Είναι το ίδιο βλέμμα που συγκίνησε τους εκατοντάδες φιλόζωους, που όλες αυτές τις ημέρες επικοινωνούσαν μαζί μου, με τους περισσότερους να επιθυμούν να την υιοθετήσουν. Μου έχει στοιχίσει πολύ ψυχολογικά δεν έχω σταματήσει να κλαίω».

skilos__1_
skilos__2_

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της «Νοιάζομαι φιλοζωικής Κρεστένων», το όμορφο Boxer έζησε μαρτυρικά για τουλάχιστον πέντε χρόνια στο σπίτι της οικογένειας που την είχε. «Δυστυχώς το ζώο βίωσε μαρτύριο στην οικογένεια που την είχε και μάλιστα στο πιο κεντρικό σημείο της Ζαχάρως. Εμείς την βρήκαμε μετά από καταγγελία που έκαναν δυο γυναίκες από Αυστρία που βρέθηκαν για λίγες ημέρες στη Ζαχάρω. Εκείνες την είδαν και ήρθαν με μηνύματα σε επαφή μαζί μας, ενώ μας έστειλαν και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της οικογένειας που είχε το ζώο. Όπως μάθαμε είχαν γίνει κι άλλες αναφορές στο παρελθόν, όμως δεν πήραν ποτέ την μορφή καταγγελίας στο Αστυνομικό Τμήμα γιατί ίσως οι άνθρωποι να φοβήθηκαν. Τώρα έγινε πιο οργανωμένη δουλειά».

Το ζώο βρέθηκε τόσο υποσιτισμένο που τα οστά του τρυπούσαν το δέρμα του. «Αυτό που θέλαμε ήταν να καταφέρει η Νίκη να κερδίσει χρόνο γιατί ήταν τόσο υποσιτισμένη και σε άθλια κατάσταση, που δεν υπήρχαν περιθώρια. Αν μας έδινε λίγο χρόνο ώστε ο οργανισμός της να δεχόταν τα φάρμακα που λάμβανε, ίσως να τα κατάφερνε. Νίκη την βαπτίσαμε μαζί με όλους τους φιλόζωους φίλους μας γιατί πιστέψαμε πως ίσως τα κατάφερνε αλλά δυστυχώς πέσαμε έξω».

 

 

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.