Τον σκότωσε για οικονομικές διαφορές

Φως στην εξαφάνιση 43χρονου ο οποίος βρέθηκε τελικά νεκρός στη Ρόδο έριξε η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με δράστη 46χρονο, ο οποίος συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προχθές το απόγευμα οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε αγροτική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αταβύρου, όπου ο κατηγορούμενος τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο τον 43χρονο.

Στη συνέχεια τον εγκατέλειψε νεκρό μέσα στο όχημά του, στην περιοχή του Έμπωνα, και διέφυγε από το σημείο.

Απογευματινές ώρες χθες, από τη σύζυγο του 43χρονου δηλώθηκε εξαφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και κινήθηκε άμεσα η διαδικασία αναζήτησής του.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προσήχθη χθες βραδινές ώρες, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ο 46χρονος. Εξεταζόμενος, σήμερα πρωινές ώρες, περίγραψε με λεπτομέρειες την πράξη του, υποδεικνύοντας το σημείο της ανθρωποκτονίας, όπου μετέβη ιατροδικαστής κι έγινε αυτοψία, από αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης και κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα χωρίς άδεια κατοχής, πτυσσόμενη ράβδος (γκλοπ), δύο αστεράκια (τύπου νίτζα), τσεκούρι με ξύλινη λαβή μήκους 41 εκατοστών, ξύλινη χειρολαβή με ενσωματωμένη μεταλλική λάμα μήκους 20 εκατοστών, καθώς και 43 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου διαφόρων διαμετρημάτων.

Επιπλέον, σε υπαίθριους χώρους που υπέδειξε ο δράστης, βρέθηκαν το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα που ανήκαν στο θύμα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, δράστης και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.