Τον σκότωσε η σόμπα του σπιτιού του – Νεκρός για ώρες από αναθυμιάσεις

Τραγωδία στο Ρέθυμνο με τον ένοικο του σπιτιού να χάνει τη ζωή του, από αναθυμιάσεις. Ανάστατη μια ολόκληρη γειτονιά της πόλης…

Άναψε τη σόμπα για να ζεσταθεί και το διαμέρισμά του, μετατράπηκε σε παγίδα θανάτου με θύμα τον ίδιο. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός και η πρώτη αυτοψία συμπλήρωσε το παζλ του τραγικού γεγονότος.

Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένας άνδρας στην Κρήτη καθώς φαίνεται πως πέθανε από αναθυμιάσεις σόμπας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 74χρονο που έμενε στην περιοχή Αλφά του δήμου Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από μία γειτόνισσα και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία διαπίστωσε πως μέσα στο σπίτι υπήρχαν ίχνη πυρκαγιάς. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική που ξεκίνησε την προανάκριση ενώ όπως διαπιστώθηκε ο 74χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή από αναθυμιάσεις της σόμπας.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, βάσει της πρώτης αυτοψίας που διενεργήθηκε στο χώρο ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός για αρκετές ώρες ενώ μετά τον θάνατο του προκλήθηκε η φωτιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.