Τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι η μητέρα του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Θρήνος στην Αγία Τριάδα Μώλου και τη Λαμία για την ξαφνική απώλεια 53χρονου γνωστού επαγγελματία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης (04-01-2022) στο σπίτι του στην Αγία Τριάδα.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε το πρωί λίγο πριν τις 09:30 η μητέρα του και αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς ο άνδρας είχε εκπνεύσει από παθολογικά αίτια όπως ήταν και οι εκτιμήσεις των αστυνομικών του ΑΤ Καμένων Βούρλων που βρέθηκαν επίσης στο σημείο. Διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 53χρονος διατηρούσε κατάστημα στη Λαμία και ήταν αγαπητός στον κόσμο. Αντιμετώπιζε ωστόσο προβλήματα υγείας.

Φως στα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Καμένων Βούρλων που ανέλαβε την προανάκριση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.