Τόσκας: Κοντά στους δράστες της επίθεσης στον Ασπρόπυργο η Αστυνομία

Αυστηρή προειδοποίηση προς όλους όσοι υποστηρίζουν τους δράστες της ρατσιστικής επίθεσης εναντίον δύο Πακιστανών εργατών στην Γκορυτσά Ασπροπύργου απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, υποστηρίζοντας παράλληλα πως οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμός των δραστών της επίθεσης.

«Οι δράστες αυτών των επιθέσεων δεν θα μείνουν ατιμώρητοι. Έχουν δοθεί αυστηρές οδηγίες στην Αστυνομία, ώστε οι δράστες να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν. Αλλά και αυτοί που τους υποστηρίζουν έχουν τεράστια ευθύνη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής, έχουν συλλέξει αρκετά στοιχεία για έναν από τους δράστες, ενώ αναζητούν άλλα τρία άτομα, που συμμετείχαν στην ομάδα η οποία ξυλοκόπησε άγρια τους δύο Πακιστανούς.

Μάλιστα, το ένα από θύματα της επίθεσης φέρεται ότι έχει ήδη αναγνωρίσει έναν από τους δράστες, κάτι που ανοίγει το δρόμο, πιθανότατα για συλλήψεις, αλλά η υπόθεση είναι ακόμα στο στάδιο της προανάκρισης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι πρόκειται για άτομα που κινούνται στην περιοχή και δεν είναι πρώτη φορά που εμπλέκονται σε ενέργειες εναντίον μεταναστών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.