Γλυφάδα: Παρουσιάστηκε ο οδηγός της Corvette που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο

Παρουσιάστηκε πριν λίγο στην Τροχαία Ελληνικού ο οδηγός που παρέσυρε με τη μαύρη πολυτελή Corvette τον 25χρονο νεαρό με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Τετάρτης επί της Λ. Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος της Γλυφάδας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news247.gr πήγε στην Τροχαία μαζί με τον δικηγόρο του.

Η Corvette έχει μεταφερθεί σε πάρκινγκ των νοτίων προαστίων.

Νωρίτερα είχε εμφανίστηκε στην Τροχαία Γλυφάδας ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου

Ο δικηγόρος, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», ζήτησε να παραλάβει αντίγραφα της δικογραφίας για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ ενδέχεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί και ο ιδιοκτήτης, καθώς έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι το νεαρό θύμα βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω του αλλά τράπηκε σε φυγή αφού χτύπησε και ένα σταθμευμένο όχημα.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργεί έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως ο οδηγός του οχήματος, που γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.