Βαρεμένος: Δεν ξέρω με βεβαιότητα ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα

Στην παραδοχή ότι «κανονικά» η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ δεν έπρεπε να δεχθεί τη νομοθέτηση κι άλλων μέτρων για πάγωμα συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου ορίου προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος ομολογώντας παραλλήλως πως δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι τους επόμενους μήνες δεν θα ληφθούν κι άλλα μέτρα…

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Βαρεμένος δήλωσε: «Κανονικά θα έπρεπε να πούμε ψηφίσαμε ό,τι ψηφίσαμε, γεια σας, όμως έπρεπε να αφαιρεθεί κάθε πρόσχημα». Κι όλα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά την ψήφιση νέων μέτρων από τη Βουλή των Ελλήνων με σκοπό να πειστούν οι δανειστές για να εκταμιεύσουν την επόμενη δόση της βοήθειας προς την Ελλάδα.

«Ακόμη και με ελάφρυνση χρέους η Ελλάδα δεν θα πάψει να είναι μια υπερχρεωμένη χώρα…» συνέχισε ο Γιώργος Βαρεμένος.

Στο ερώτημα αν μπορεί να δεσμευθεί ότι δεν θα επιβληθούν νέα μέτρα στους Έλληνες πολίτες,ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν ξέρω,με βεβαιότητα δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα».

Από την πλευρά του, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος επισήμανε: «Δικό μας είναι το πρόβλημα της υπερχρέωσης και της οικονομικής λύσης, μόνοι μας θα το λύσουμε. Αν περιμένουμε τελευταία στιγμή να νομοθετούμε μέτρα είμαστε καταδικασμένοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.