Βίντεο από τη δολοφονία των Ελλήνων ομογενών – Σκληρές εικόνες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ένα βίντεο σοκ δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την αιματηρή επίθεση από την οποία σκοτώθηκαν δύο Έλληνες ομογενείς σε καφέ στην ανατολική Ουκρανία και τραυματίστηκαν σοβαρά άλλοι δύο.

Έλληνες ομογενείς δέχθηκαν πυρά από Ουκρανούς στρατιώτες σε καφέ του χωριού Γρανίτνε στην Ουκρανία, με την αιματηρή επίθεση να σημειώνεται νωρίτερα σήμερα Δευτέρα (14.2.2022), από την οποία σκοτώθηκαν δύο άτομα.

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο περιέχει σκληρές εικόνες, διακρίνεται ένα από τα θύματα να δέχεται τις πρώτες βοήθειες, μέσα σε λουτρό αίματος.

 

Υπό κράτηση έχουν τεθεί δύο Ουκρανοί στρατιώτες ενώ ο Χρόνης Παραδεισόπουλος, Πρόεδρος του Παραρτήματος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού στην Οδησσό, είπε στο newsit.gr πως «μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι η ενέργεια δεν στόχευε τους Έλληνες και πως δεν σχετίζεται με την στρατιωτική ένταση».

 

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «τσακώθηκαν δύο παρέες (μάλλον μεθυσμένων) χθες, δίπλα στην γραμμή σύγκρουσης των Ουκρανών με τους Ρώσους. Απ΄όσο ξέρω, στην αρχή η παρέα των στρατιωτικών μάλωσε με τον καταστηματάρχη και μετά επενέβη η άλλη παρέα που είχε μέσα και Έλληνες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.