Βίντεο από το κορωνοπάρτι πριν το μαχαίρωμα του 60χρονου

Σαν να μη βρίσκονταν σε κατοικημένη περιοχή, σαν να μην υπήρχαν μέτρα περιορισμού της πανδημίας, δεκάδες νεαροί είχαν συγκεντρωθεί πριν από μερικές μέρες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, άκουσαν μουσική στη διαπασών και χόρευαν.

Είναι τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη μόλις λίγη ώρα πριν νεαροί επιτεθούν, μαχαιρώσουν και ληστέψουν έναν 60χρονο άνδρα που κατέβηκε να τους κάνει παρατήρηση γιατί τον ενοχλούσε η δυνατή μουσική.

Στα βίντεο που ανέβηκαν στο Facebook το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (12.05.2021) φαίνονται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης τουλάχιστον δυο αυτοκίνητα, με νεαρούς να χορεύουν υπό τους ήχους πολύ δυνατής μουσικής. Ένας, μάλιστα, άναψε μέχρι και καπνογόνο!

Πέντε συλλήψεις για το μαχαίρωμα στη Νέα Σμύρνη
Ο 60χρονος άνδρας, κάτοικος της περιοχής γύρω από την πλατεία της Νέας Σμύρνης, ενοχλήθηκε από την εκκωφαντική μουσική και κατέβηκε να κάνει παρατήρηση στον κόσμο που ήταν στην πλατεία.

Η ώρα ήταν περασμένη, πια και τους ζήτησε να σταματήσουν τη μουσική και να φύγουν, αφού απαγορεύονταν να βρίσκονται εκεί. Όλα έγιναν κάτω από το σπίτι του και στην παρατήρηση που τους έκανε για τη δυνατή μουσική, η “απάντηση” ήταν να του επιτεθούν με κλωτσιές και ένας απ’ αυτούς να τον μαχαιρώσει στο γλουτό.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο άνδρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα στη Νέα Σμύρνη για να καταγγείλει τα όσα είχε ζήσει: πως ένας από τους νεαρούς δεν δίστασε να τον μαχαιρώσει και να τον ληστέψει γιατί τους έκανε παρατήρηση για το… “κορονοπάρτι” τους.

Πριν συμπληρωθούν 48 ώρες μετά την καταγγελία, η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις για το περιστατικό, μεταξύ των οποίων δύο ανηλίκων ηλικίας 16 ετών!

Συνολικά έχουν ταυτοποιηθεί οκτώ άτομα που συμμετείχαν στο περιστατικό, ωστόσο μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν περάσει χειροπέδες σε πέντε άτομα. Τέσσερις είναι Έλληνες κι ένας αλλοδαπός, ενώ εντοπίστηκε και το κινητό που είχαν κλέψει οι δράστες από τον 60χρονο άνδρα.

Παράλληλα όπως αναφέρουν πληροφορίες φυσικός και ηθικός αυτουργός δεν είναι το ίδιο πρόσωπο. Κι αυτό γιατί άλλος έδωσε την εντολή κι άλλος μαχαίρωσε τον άνδρα που τόλμησε να τους ζητήσει να σταματήσουν τη φασαρία που έκαναν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.