Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές καλές ευκαιρίες, ο Άρης με γκολ του Γκαρέ στο 89ο λεπτό κατάφερε και έφυγε με το διπλό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», κερδίζοντας με 1-2 την Κηφισιά.
Με τη νίκη αυτή, οι «κίτρινοι» ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, αφήνοντας στην 10η θέση την ομάδα των βορείων προαστίων στους 8 βαθμούς.
Στο 26’ ο Γκαρέ σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στο χέρι του Ζολιμπουά και τον διαιτητή Ντάουλα να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπρούμα στο 29ο λεπτό, όμως ο Ραμίρεζ πετάχτηκε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε. Η φάση επανεξετάστηκε και δύο λεπτά αργότερα δόθηκε επανάληψη στο πέναλτι των «κίτρινων», επειδή ο Αντόνισε, ο οποίος έδιωξε και τημ μπάλα, είχε μπει στην περιοχή πριν εκτελέσει ο Πορτογάλος. Ο Μπρούμα ανέλαβε ξανά την εκτέλεση και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 0-1 στο 32’.
Η Κηφισιά απάντησε στο 53’ και με ένα απίθανο φαλτσαριστό σουτ του Σαγκάλ ισοφάρισε σε 1-1.
Δύο λεπτά αργότερα (55’), λίγο έλειψε να κάνουν την ανατροπή οι γηπεδούχοι! Ο Μόντσο έπαιξε το ένα-δύο με τον Σαγκάλ στα δεξιά της αντίπαλης περιοχής, γύρισε την μπάλα προς το πέναλτι, όμως ο Θεοδωρίδης δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 70ο λεπτό ο Κουαμέ πήρε μία πάσα από τον Γκαρέ, ντρίμπλαρε τον αντίπαλο γκολκίπερ, γύρισε και πάλι προς τον Αργεντινό άσο, όμως ο Βαν Άιμα έκοψε την μπάλα την τελευταία στιγμή και έσωσε την ομάδα του.
Στο ίδιο λεπτό, η ομάδα των βορείων προαστίων είχε τη δική της στιγμή να σκοράρει, με τον Θεοδωρίδη να δοκιμάζει ένα σουτ στην κλειστή γωνία του Βέλιο, όμως αυτός είχε απάντηση και αποσόβησε τον κίνδυνο.
Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με τον βαθμό της ισοπαλίας. Όμως, στο 89’ ο Μιρ έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα της Κηφισιάς δεν απομάκρυνε σωστά, ο Γκαρέ πήρε το ριμπάουντ και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το 1-2.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Λέτο): Ραμίρες, Μάνσο, Ζολιμπουά, Φαν Άιμα, Αμπάντα, Ρουκουνάκης, Γιάγκνε (90′ Εμπουλά), Σαγάλ (73′ Κυριόπουλος), Πόμπο (84′ Μπένι), Αντόνισε (84′ Σόουζα), Θεοδωρίδης (73′ Χριστόπουλος).
ΑΡΗΣ (Γρηγορίου): Βέλιο, Πετρίς, Φαμπιάνο, Σούταλο, Ρίτσαρτντς, Ράτσιτς, Χόνγκλα, Γκαρέ (90’+3′ Φαντιγκά), Κουαμέ (90’+3′ Γένσεν), Μπρούμα (71′ Μπουσαΐντ), Καντεβέρε (71′ Ράφα Μιρ).


















