Βίντεο-ντοκουμέντο από τον σεισμό – Έπεφταν προϊόντα από τα ράφια

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Κλειστό κύκλωμα καταστήματος στα Χανιά κατέγραψε τη στιγμή της ισχυρής σεισμική δόνησης των 6,1 Ρίχτερ στις 9:23 το πρωί.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η σεισμική δόνηση – η οποία διήρκεσε για περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα – προκάλεσε μέχρι και πτώσεις των προϊόντων από τα ράφια του σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με το neakriti.gr οι κάτοικοι στην πόλη των Χανίων βγήκαν ανήσυχοι από σπίτια και καταστήματα.

Ιδιαίτερα οι ένοικοι ή ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που βρίσκονται στους τελευταίους ορόφους πολυκατοικιών, χόρεψαν κυριολεκτικά στο ρυθμό του Εγκέλαδου.Σε παλιές πολυκατοικίες ανέφεραν πως έτριζαν τζάμια κι έπεφταν αντικείμενα από ράφια. Μάλιστα, κάτοικοι των Χανίων σχολίασαν χαρακτηριστικά στην ΚΡΗΤΗ TV: «Η τηλεόραση μου έπεσε μια μικρή και έσπασε και κάτι γυαλικά κάτι διακοσμητικά γινήκανε όλα θρύψαλα».

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.