Βουλή: Αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις ιδιωτικοποιήσεις μονάδων της ΔΕΗ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τη δυσαρέσκειά τους για τις ιδιωτικοποιήσεις των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ εξέφρασαν κατά τη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού και Κώστας Σέλτσας και ζήτησαν από την κυβέρνηση να διασφαλίσει ισοδύναμα αντισταθμιστικά μέτρα για τις τοπικές κοινωνίες.

«Οι απαντήσεις δεν πείθουν και το κλίμα επιβαρύνει το νομό Αρκαδίας» είπε ο κ. Παπαηλιού κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου επισημαίνοντας ότι η ΔΕΗ Μεγαλόπολης είναι ο βασικός πυρήνας απασχόλησης της τοπικής κοινωνίας. Χαρακτήρισε, μάλιστα, αρνητική εξέλιξη την ιδιωτικοποίηση των λιγνιτικών μονάδων και ζήτησε να υπάρξουν ισοδύναμα μέτρα για τις τοπικές κοινωνίες.

Αναπτυξιακά ισοδύναμα ζήτησε από την πλευρά του και ο Κώστας Σέλτσας ο οποίος εκλέγεται στη Φλώρινα. «Κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά» προειδοποίησε.

ΠΗΓΗ news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.