Βούρκωσε στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας για τα Τέμπη-«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ δημοσιογραφικά, θα αλλάξω θέμα»

Τη συγκίνησή του στα λεγόμενα του κυρίου Δημήτρη Πλακιά δεν μπόρεσε να κρύψει ο Γιώργος Λιάγκας. Ο θείος των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν άδικα τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε νωρίτερα σήμερα (21/3) στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή τη σχετική συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Για εμάς ο πρώτος χρόνος από τότε που χάσαμε τα παιδιά μας έκλεισε χθες. Ήταν μεγάλη ασέβεια που έλειπαν χθες βράδυ βουλευτές από την Ολομέλεια, έπρεπε να είναι και οι 300 εκεί. Είδαμε τον κύριο Βορίδη να μας κουνάει το δάχτυλο, ντροπή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Πλακιάς.

Ολοκληρώνοντας τον διάλογο με τον κύριο Πλακιά, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με δάκρυα στα μάτια: «Ξέρετε τι γίνεται; Δε μπορώ να το χειριστώ ακόμα δημοσιογραφικά και ανθρώπινα μετά από έναν χρόνο. Και κάποιοι βγαίνουν και κουνάνε δάχτυλο επικοινωνιακά».

«Ξέρετε κάποια στιγμή όλοι αναμετριόμαστε με τη σκιά μας… Και όσο δεινός ρήτορας και να είσαι, όσο ικανός πολιτικός, δεν μπορείς να βάζεις πάνω από το συναίσθημα αυτών των ανθρώπων το πολιτικό κόστος και το πώς δε θα χάσουμε ψήφους. Εγώ δε μπορώ να το χειριστώ δημοσιογραφικά και απορώ με εσάς πώς τολμάτε να το διαχειρίζεστε επικοινωνιακά», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής εμφανώς φορτισμένος. «Θα αλλάξω θέμα, δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ», είπε κλείνοντας το θέμα ο Γιώργος Λιάγκας και προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.