“Μπαμ” Νίκης με Σαριμπαλίδη!

“Βόμβα μεγατόνων” πυροδότησε η μπασκετική Νίκη Βόλου, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο Λαρισαίο πλέι μέικερ, Κώστα Σαριμπαλίδη και, μέσω αυτής της μεταγραφικής κίνησης, φιγουράρει, πλέον, ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία, τη νέα σεζόν.

O 32χρονος γκαρντ, τη σεζόν που πέρασε, αγωνίστηκε στην Α2, με τα χρώματα του Α.Σ. Καρδίτσας, ενώ έχει αγωνιστεί παλιότερα και σε ΑΕΛ, Αίολο Τρικάλων, Αστέρα Λάρισας και Φοίνικα Λάρισας, έχοντας πλούσια εμπειρία και παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Κώστα Σαριμπαλίδη για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 33χρονος Λαρισαίος αθλητής (1.85, PG), που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Α2 Εθνική Κατηγορία με τον ΑΣ Καρδίτσας έχοντας μ.ο. 5.4 πόντους και 2.9 ασίστ σε 31 παιχνίδια με 41% ευστοχία στα σουτ τριών πόντων, θα καλύψει της θέση του βασικού πλέι μέικερ της ομάδας μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη σεζόν που ακολουθεί.

Έχει πλούσια εμπειρία από εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί 13 χρόνια σε Α2, Β’ και Γ’ Εθνική (Α.Ε.Λ., Αίολος Τρικάλων, Αστέρας Λάρισας, Φοίνικας Λάρισας, Α.Σ. Καρδίτσας), ενώ μετρά και τέσσερις ανόδους, έχοντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.