Έγιναν τα εγκαίνια του ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου

Πραγματοποιήθηκαν στις 27 Νοεμβρίου 2015 τα εγκαίνια του Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Νέας Αγχιάλου του Δήμου Βόλου της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ. Το κέντρο μεταφέρθηκε στη νέα διεύθυνση Ελλ. Αεροπορίας, αρ. 27 και στεγάζεται σε κτίριο με επέκταση της δυναμικότητας σε 30 άτομα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «στα εγκαίνια παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Βόλου, Ν. Ιωνίας, Ν. Αγχιάλου, Αισωνίας, Αγριάς, Αρτέμιδας, Πορταριάς, Μακρινίτσας, Ιωλκού, κος Δημήτριος Λιβογιάννης, η Πρόεδρος της Κ.Ε.Κ.Π.Α-Δ.Ι.Ε.Κ. κα Αναστασία Μορφογιάννη, η Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ. κα Χάλαρη Σοφία, ο Πρόεδρος της Τοπικής Δημοτικής Κοινότητας Ν. Αγχιάλου κος Τζάερλης Κωνσταντίνος, καθώς και μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά, οι τοπικοί καλλιτέχνες κος Στάθης Θεοχαράκης στο πιάνο, με τη συνοδεία της κα Μίτσας Αποστολοπούλου, καθώς και η χορωδία των Κοινωνικών Κέντρων της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ.

Όλοι οι ηλικιωμένοι τραγούδησαν, διασκέδασαν απολαμβάνοντας πλούσια εδέσματα και αναψυκτικά που ευγενικά προσφέρθηκαν από χορηγούς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.