Έκτακτα δρομολόγια από το ΚΤΕΛ για τις εκλογές, μειωμένη η κίνηση

Αυξημένη είναι η επιβατική κίνηση προς το Ν. Μαγνησίας από χθες Πέμπτη, με αποτέλεσμα να δρομολογηθούν δύο επιπλέον λεωφορεία από Θεσσαλονίκη και από Αθήνα για Βόλο, ενώ υπάρχουν και για σήμερα έκτακτα δρομολόγια, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ψηφοφόροι.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο «Ράδιο Ένα 102,5» ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας Δημήτρης Κολυνδρίνης, η κίνηση άρχισε από χθες, που έγιναν δύο έκτακτα δρομολόγια, ενώ το ίδιο συμβαίνει και σήμερα.
Μάλιστα, ο κ. Κολυνδρίνης σημείωσε ότι θα γίνουν έκτακτα δρομολόγια και αύριο Σάββατο το πρωί, για να διευκολυνθούν όσοι θέλουν να έρθουν στη Μαγνησία, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ δήλωσε ότι υπάρχει μια αυξημένη κίνηση, αν και η κίνηση είναι μειωμένη απ’ ότι σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Πάντως, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τυχόν κύμα ψηφοφόρων αύριο Σάββατο και έχει εφεδρικά λεωφορεία, για το σκοπό αυτό.
Για όσους πηγαίνουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα υπάρχει έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου, της τάξης του 25%.

Τέλος, ο κ. Κολυνδρίνης ανέφερε ότι έκτακτα το πρωί της Κυριακής θα γίνουν δρομολόγια στις 6.30 το πρωί για Άγιο Βλάσιο, Αγ. Γεώργιο Πινακατών και στις 8.30 το πρωί για Αργαλαστή, Μηλίνα και Τρίκερι, για να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να ψηφίσουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.