Αναγορεύτηκε επίτιμος δημότης της Αλοννήσου

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής, η αναγόρευση του Πατέρα Γρηγορίου Τσάμαρη σε επίτιμο δημότη του Δήμου Αλοννήσου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου παρουσία του Δημάρχου, Πέτρου Βαφίνη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Β.Σποράδων, Νικολάου Πλωμαρίτη, εκπροσώπων των φορέων και πλήθους κόσμου.
Ο Δήμαρχος Αλοννήσου αναγόρευσε τον Πατέρα Γρηγόριο επίτιμο δημότη και του απένειμε τιμητική πλακέτα , αναφερόμενος στη ζωή, το έργο και την πολύπλευρη προσφορά του στο νησί και εκφράζοντας ευχαριστίες εκ μέρους όλων των δημοτών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «χαιρετισμό απηύθυναν, επίσης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Β. Σποράδων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι αρχηγοί των παρατάξεων της μειοψηφίας.

Όλοι οι ομιλητές, όπως και η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, εξήραν τον Πατέρα Γρηγόριο για το ήθος και το έργο του και τον ευχαρίστησαν για την πολυετή προσφορά του.
Ο Πατήρ Γρηγόριος, ιδιαίτερα συγκινημένος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμητική εκδήλωση, καθώς και όλους τους δημότες για την εκδήλωση αγάπης προς το πρόσωπο του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.