Αναφορά για τις επαγγελματικές άδειες των λαϊκών αγορών

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Μαγνησίας Πάρις Μουτσινάς κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας την επιστολή της ΕΝΩΣΗΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ, ΥΠΟΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ «ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ», η οποία ενόψει εφαρμογής του Ν. 4264/2014 άρθρο 14 παρ. 7 περί ανανέωσης των επαγγελματικών αδειών των λαϊκών αγορών και των αρνητικών παρεπομένων λόγω της παρατεταμένης κρίσης, καταθέτει τις προτάσεις της ώστε να αποφευχθούν καταστροφικά αδιέξοδα.
Με την εν λόγω αναφορά ο Βουλευτής επεσήμανε:
Κύριε Υπουργέ,
Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι μικροπωλητές των λαϊκών αγορών, όπως και πολλές άλλες χιλιάδες μικρομεσαίων επαγγελματιών, έχουν υποστεί βαρύτατες συνέπειες από την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας.
Σας παρακαλώ λοιπόν να εξετάσετε την συνημμένη αναφορά, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου επαγγελματικού κλάδου, αλλά και με τη λογική της αναγκαίας στήριξης των μικρομεσαίων επαγγελματιών που αποτελούν τον πυρήνα της οικονομίας μας, και πάνω στους οποίους μπορεί και πρέπει να βασισθεί η ανάπτυξη και πρόοδος της χώρας, και βέβαια προτού παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία της 31ης Οκτωβρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.