Αύριο θα δικαστεί ο 38χρονος που κρατούσε «φυλακισμένη» τη σύντροφό του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Προθεσμία για αύριο ζήτησε και πήρε, προκειμένου να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο 38χρονος που συνελήφθη για παράνομη παρακράτηση της 47χρονης συντρόφου του, ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Η υπόθεση γνωστοποιήθηκε μετά από προσαγωγή του ζευγαριού, από το Καλαμάκι, όπου διέμενε εδώ και 20 μέρες, για εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητάς τους.

Η 47χρονη γυναίκα μίλησε για το δράμα που περνούσε από τις αρχές Δεκεμβρίου, όταν ο 38χρονος αρχική την κρατούσε κλειδωμένη και απομονωμένη στο ίδιο της το σπίτι, στο Βόλο, ενώ το ίδιο συνέβη και προ 20ημέρου, όταν την πήγε στο δικό του σπίτι στο Καλαμάκι.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο δράστης την κλείδωνε στο σπίτι όταν έφευγε, της έπαιρνε το κινητό τηλέφωνο για να μην έχει επαφή με άλλους ανθρώπους εκτός σπιτιού και την είχε υπό την εξουσία του, ενώ την Κυριακή τη χτύπησε στο πρόσωπο προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.