Βλάβες σε απορριμματοφόρα δημιουργούν προβλήματα στο Δήμο Ν. Πηλίου

Προβλήματα παρατηρήθηκαν τις τελευταίες μέρες στην αποκομιδή απορριμμάτων στο Δήμο Ν. Πηλίου, λόγω βλαβών που παρουσίασαν τρία απορριμματοφόρα και ο δήμαρχος ζητά την κατανόηση των επισκεπτών και των δημοτών, ενώ η κατάσταση αναμένεται να ομαλοποιηθεί ενδεχομένως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο «Ράδιο Ένα 102,5», o δήμαρχος Νίκος Φορτούνας, υπάρχουν απρόβλεπτα γεγονότα που πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα και η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να αποκαταστήσει άμεσα.
Ο δήμαρχος παραδέχτηκε ότι υπάρχουν προβλήματα με την αποκομιδή των απορριμμάτων, διότι τρία απορριμματοφόρα παρουσίασαν βλάβη και πρόσθεσε ότι το ένα όχημα αποκαταστάθηκε, ενώ τα άλλα δύο ενδεχομένως θα πιάσουν δουλειά από αύριο Παρασκευή.

Το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο στην Αργαλαστή και στην Πάλτση, τόνισε ο κ. Φορτούνας, που πρόσθεσε ότι, όπως τον ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νασιόπουλος, η αποκομιδή ξεκίνησε από σήμερα το πρωί.
«Τα απορριμματοφόρα, που είναι παλιά, δουλεύουν σε 24ωρη βάση για να καλύψουν την συνολική έκταση του Δήμου, που διαθέτει 17 κοινότητες και 72 οικισμούς, η πρόσβαση σε πολλούς από τους οποίους γίνεται σε χωματόδρομους», δήλωσε ο δήμαρχος Ν. Πηλίου, που εξήρε το έργο του προσωπικού, στον τομέα καθαριότητας.

Ο κ. Φορτούνας ζήτησε την κατανόηση των επισκεπτών και των συνδημοτών του, και ζήτησε σε όσους ταξιδεύουν στο Πήλιο να μην πετούν από τα παράθυρα των αυτοκινήτων μπουκάλια και άλλα σκουπίδια. Όπως ανέφερε ο δρόμος συνεχώς καθαρίζεται από Μαλάκι μέχρι Τρίκερι, αλλά και προς Λαμπινού και δήλωσε ότι καθαριότητα δεν υπάρχει γιατί ασυνείδητοι επιβάτες αυτοκινήτων εξακολουθούν να πετούν σκουπίδια στο δρόμο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.