Βόλος: Προσπάθησαν να σαμποτάρουν τις εκλογές της ΝΔ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Άγνωστοι έβαλαν σιδηρόστοκο στην κλειδαριά της πόρτας του ΕΚΒ!

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν ο νικητής των επαναληπτικών εκλογών, στο Ν. Μαγνησίας (με διαφορά 568 ψήφους από τον Κυρ. Μητσοτάκη), για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, ενώ η εκλογική διαδικασία κύλισε χωρίς πρόβλημα, με εξαίρεση την ενέργεια άγνωστων που προσπάθησαν να σαμποτάρουν τις εκλογές στο ΕΚΒ.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Κίτσιος, η διαδικασία των εκλογών έγινε ομαλά και χωρίς προβλήματα, αν και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι άγνωστοι πιθανόν τα ξημερώματα του Σαββάτου, έβαλαν σιδηρόστοκο στην κλειδαριά της κεντρικής εισόδου του Εργατικού Κέντρου Βόλου, και έριξαν κόλλα και διαλυτικό στο πεζοδρόμιο, για να εμποδίσουν τη διαδικασία!

Τελικά, η είσοδος για τις εκλογές στο ΕΚΒ και η πρόσβαση στην κάλπη στα τέσσερα εκλογικά κέντρα, που βρισκόταν στο κτίριο, έγινε από τη διπλανή είσοδο, ενώ η πόρτα άνοιξε σήμερα το πρωί, με τη συνδρομή κλειδαρά! Για τη δολιοφθορά ενημερώθηκε και η Αστυνομία και μάλιστα το πρωί της Κυριακής, πριν αρχίσει η εκλογική διαδικασία έγινε έλεγχος στην αίθουσα του ΕΚΒ από σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών ουσιών, πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.