Δίμηνη σύμβαση για 25 άτομα στο Δήμο Ρ. Φεραίου

Στους 25 θα ανέλθουν συνολικά οι θέσεις εργαζομένων που θα προσληφθούν στο Δήμο Ρήγα Φεραίου με δίμηνη σύμβαση με στόχο την κάλυψη έκτακτων αναγκών που δημιουργούνται αυτή την περίοδο, όπως στην πυροπροστασία, αλλά και στην προφύλαξη των λουομένων.
Μεταξύ των 25 θέσεων μέσα από τις δίμηνες συμβάσεις, υπάρχουν και δύο θέσεις που αφορούν τους ναυαγοσώστες οι οποίοι θα ενεργοποιηθούν στο διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου στην παραλία του Καμαρίου, όπου τα τελευταία τρία χρόνια η προσέλευση των λουομένων είναι πολύ μεγάλη.
Οι υπόλοιπες θέσεις που θα καλυφθούν, αφορούν τους τομείς της πυροπροστασίας, ενώ κάποιες αφορούν και τους οδηγούς φορτηγών.
Από τη Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου επισημαίνεται πως οι προσλήψεις θα προχωρήσουν όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα της άμεσης κάλυψης των αναγκών.

Εγκαίνια
στο Παλαιό
Γυμνάσιο
Καναλίων

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου του Παλαιού Γυμνασίου Καναλίων θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 και ώρα 7.00 μμ. Η Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου προσκαλούν τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την όλη εκδήλωση.
Στην τελετή εγκαινίων θα τιμηθεί ο καθηγητής Αθανάσιος Γκαβαρδίνας για τη σημαντική διδακτική και πνευματική του προσφορά στην τοπική κοινωνία.
Μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει εκδήλωση για το πρόγραμμα Comenius, όπου συμμετέχει το Γυμνάσιο Καναλίων με τη συμμετοχή σχολείων από το εξωτερικό.
Ο ανακαινισμένος χώρος στο Παλαιό Γυμνάσιο αποτελεί αληθινή κοιτίδα γνώσης, μόρφωσης και πολιτισμού για την περιοχή των Καναλίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.