Διανομή προϊόντων το Σάββατο από την «Άνωση»

Συνεχίζεται η διάθεση προϊόντων από την «Άνωση». Όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου θα γίνει η διανομή, στο parking απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 09.00, με αλφαβητική σειρά.
Οι ποσότητες προϊόντων που θα μείνουν αδιάθετες, θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία στις 13:30.

Στο χώρο διανομής θα υπάρχουν εκτός παραγγελίας τα εξής προϊόντα:
– Ανθόμελο, Πευκόμελο, Πευκοθύμαρο σε συσκευασία του ενός κιλού και τιμή 6 ευρώ/κιλό και Ελατόμελο σε συσκευασία του ενός κιλού και τιμή 7 ευρώ/κιλό από τη Δράκεια Μαγνησίας.
– Τσάι και Ρίγανη από τη Βρύναινα Μαγνησίας. Το τσάι καθαρισμένο με τιμή 2 ευρώ/200 γραμ., η ρίγανη τριμμένη με τιμή 2 ευρώ/250 γραμ.
– Μήλα Delicia από τη Μακρυράχη Πηλίου φετινής σοδειάς (Α΄ μέγεθος 0,70 ευρώ/κιλό και Β΄ μέγεθος 0,50 ευρώ/κιλό).
– Λιαστή Τομάτα φυσικής αποξήρανσης σε βαζάκι (κ.β. 400 γραμ.) με τιμή 4 ευρώ/βαζάκι και Φάβα με τιμή 3,5 ευρώ/1,5 κιλό από το Ανοχώρι Φαρσάλων.
– Φιστίκια Αράπικα σε συσκευασία vacuum με τιμή 4,50 ευρώ/κιλό και Καλαμπόκι για ποπκόρν με τιμή 2 ευρώ/κιλό από τα Φάρσαλα.
– Σταφίδα χονδρή με τιμή 4,5 ευρώ/κιλό, Σταφίδα μαύρη κορινθιακή με τιμή 4 ευρώ/κιλό, Ξύδι κόκκινο-λευκό (6 βαθμών) με τιμή 2 ευρώ/2λιτρο, Βαλσάμικο Ξύδι με τιμή 1,5 ευρώ/250ml και Πετιμέζι με τιμές 3,5 ευρώ/600γραμ. και 6 ευρώ/κιλό, από τον Άσσο Κορινθίας.
Καλούνται πολίτες της Μαγνησίας που θα έρθουν στη διανομή του Σαββάτου να ενισχύσουν τις παρακάτω δράσεις μας, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της διανομής:
1. Συλλογή Πλαστικών Καπακιών που θα δοθούν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βόλου (πληροφορίες).
2. Συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες).
3. Συλλογή Φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το Κοινωνικο Φαρμακείο Βόλου (πληροφορίες).
4. Συλλογή Τροφίμων τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τέλος, γίνεται γνωστό ότι συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών και η ενημέρωση των συμπολιτών για την προσπάθεια κατάργησης του κινήματος “Χωρίς Μεσάζοντες”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.