Δυο νέους αντιπεριφειάρχες στη Μαγνησία ανακοινώνει ο Αγοραστός

Τους Γ. Καλτσογιάννη και Β. Χατζόπουλο

Μέχρι το τέλος του μήνα, ίσως όμως και την άλλη εβδομάδα, ο Περιφερειάρχης, Κώστας Αγοραστός, θα ανακοινώσει τους αντιπεριφερειάρχες και όπως πληροφορούμαι η Μαγνησία το 2016 θα έχει δυο θέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Αγοραστός επιθυμεί διακαώς ο ένας εκ των δυο να είναι ο αγγειοχειρουργός του Νοσοκομείου, κ. Αθανάσιος Λιούπης, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά με τις γνώσεις του. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο κ. Λιούπης επιθυμεί να προσφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου τις υπηρεσίες του και φυσικά και ο κ. Αγοραστός δεν επιθυμεί να «αδυνατίσει» το Νοσοκομείο από έναν εξαίρετο επιστήμονα. Πάντως, η συζήτηση Αγοραστού – Λιούπη θα γίνει πριν ανακοινώσει τα δυο ονόματα των αντιπεριφερειαρχών.
Τώρα, αν ο κ. Λιούπης είναι αρνητικός, τότε οι περιφερειακοί σύμβουλοι που θα οριστούν από τον Περιφερειάρχη, αντιπεριφερειάρχες θα είναι ο Γιώργος Καλτσογιάννης και ο Βασίλης Χατζόπουλος στα αγροτικά.
Τον κ. Καλτσογιάννη τον εμπιστεύεται ο κ. Αγοραστός, διότι είχαν καλή συνεργασία και στην προηγούμενη θητεία του, ως αντιπεριφερειάρχης, όπως επίσης τον κ. Χατζόπουλο, ο οποίος είναι βαθύς γνώστης των αγροτικών θεμάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.