Δύο συλλήψεις σε Βόλο και Βελεστίνο για πώληση βεγγαλικών

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί στη Μαγνησία, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης βεγγαλικών και παιδικών αθυρμάτων, δύο Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 64χρονος Έλληνας, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα που διατηρεί, κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση 2.955 πυροτεχνικά παιδικά αθύρματα, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου, ένας 59χρονος Έλληνας, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα που διατηρεί, κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση 411 πυροτεχνικά παιδικά αθύρματα, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Τα 3.366 είδη πυροτεχνίας κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.