Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας (ΣΕΑΝ) οργανώνει εκπαιδευτικό διήμερο στο Προσκοπικό Καταφύγιο «Κένταυρος», στις 16-17 Μαΐου 2015.
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου, με ανακοίνωσή του, καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην δραστηριότητα αυτή που σκοπό έχει την εκπαίδευση-ενημέρωσή τους ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα παρουσιαστούν διάφορα θέματα όπως: Σχολείο Α΄ Βοηθειών, Σχολείο Διαβιβάσεων, Σχολείο Προσανατολισμού ανάγνωσης χάρτη, κ.λ.π, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο στο πεδίο.
Δηλώσεις συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν τα μέλη του ΣΕΑΝ Μαγνησίας να απευθύνονται στο γραφείο του Συνδέσμου, Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου, Νέα Ιωνία κάθε Δευτέρα & Πέμπτη 6-8 μ.μ.και στο τηλ. 6980203223, μέχρι 30/4/2015.































