Ερώτηση για τις καταστροφές στο οδικό δίκτυο του Αλμυρού

Όπως και την χρησιμότητα της βοήθειας της ΜΟΜΑ

Ερώτηση με θέμα τις καταστροφές στο οδικό δίκτυο της περιοχής του Δήμου Αλμυρού και την χρησιμότητα της ΜΟΜΑ, κατέθεσαν οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κ. Παπανάτσιου, Α. Μεϊκόπουλου και Μ.Μπαλλή προς τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Όπως αναφέρεται στην κατατεθείσα ερώτηση, το αγροτικό δίκτυο μήκους 1.690 χιλιομέτρων έχει υποστεί καταστροφές από την κακοκαιρία και τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή. Το εν λόγω δίκτυο εξυπηρετεί τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες επίσης, οι οποίοι μάλιστα χρησιμοποιούν το δίκτυο ούτως ώστε να μεταβούν στις εργασίες τους. Αρκετές φορές μάλιστα, το διασχίζουν αρκετές φορές την ημέρα και σίγουρα περισσότερο από μία φορά.

Επιπλέον, όπως σημειώνουν οι βουλευτές, η ύπαρξη ενός μόνο χειριστή προωθητικού μηχανήματος κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για την γρήγορη αποκατάσταση του δικτύου, καθώς οδεύουμε προς τον χειμώνα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται η πρόσβαση των αγροτών, των κτηνοτρόφων της περιοχής προς τις εργασίες τους και γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Τέλος, οι βουλευτές Μαγνησίας ερωτούν τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας για το αν προτίθεται να συνδράμει η ΜΟΜΑ, της οποίας η χρησιμότητα είναι σημαντική και κρίσιμη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.