Η αντιπεριφερειάρχης συγχαίρει τους εισακτέους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών ΑΕΙ & ΤΕΙ εύχεται σε όλους τους μαθητές που εισάγονται στις σχολές προτίμησής τους τις συγχαρητήριες ευχές της μαζί με την ευχή για δύναμη κι αισιοδοξία κατά το συναρπαστικό ταξίδι που τώρα ξεκινούν οι επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Κουράγιο και θετική σκέψη εύχεται ακόμη η κα Κολυνδρίνη σε όσους ξαναπροσπαθήσουν να επιτύχουν την εισαγωγή σε σχολή της προτίμησής τους.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή της «η εκπαιδευτική αυτή πορεία στις τριτοβάθμιες σχολές δεν αποτελεί μονόδρομο στην πραγματοποίηση των ονείρων. Είναι ένα από τα πολλά ταξίδια για την Ιθάκη και όχι η ίδια η Ιθάκη. Και είναι πολλοί οι δρόμοι για την έμπνευση και το όραμα που θέτει ο καθένας για τον εαυτό του, προκειμένου να χτίσει το μέλλον το δικό του, αλλά και το μέλλον του τόπου».
Η αντιπεριφερειάρχης δηλώνει θα είναι με κάθε μέσο διαθέσιμο πλάι στη νέα γενιά προκειμένου να ανοίγει δρόμους σε νέα ξεκινήματα και να θέτει θεμέλια αποφασιστικά για την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.