Η 2η Ογκολογική Ημερίδα το Σάββατο στη Μαγνησία

Η διεξαγωγή της 2ης Ογκολογικής Ημερίδας θα γίνει το Σάββατο, 25 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Xenia Βόλου, από την Ελληνική & Διεθνή Εταιρεία Μοριακών Στοχευμένων και Εξατομικευμένων Θεραπειών, σε συνεργασία με τη Μονάδα Χημειοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Στο πλαίσιο της ημερίδας, θα αναπτυχθούν στρογγυλά τραπέζια, με θέματα τον καρκίνο του πνεύμονα, το γυναικολογικό καρκίνο, τον καρκίνο του νεφρού – καρκίνο του προστάτη, τον κολοορθικό καρκίνο και τον καρκίνο του μαστού.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «εξαίρετοι γιατροί της επιστημονικής κοινότητας των ογκολόγων θα αναπτύξουν άκρως ενδιαφέρουσες διαλέξεις».
Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ρήγας Γιώργος, στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων σημειώνει: «Σε αυτήν τη δεύτερη κατά σειρά προσπάθειά μας, οι στόχοι και οι προοπτικές παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς της πρώτης Ημερίδας: Ενημέρωση-επικοινωνία των πολιτών της Μαγνησίας όσον αναφορά στο τι είναι ο καρκίνος, πώς προλαμβάνεται, πώς γίνεται η διάγνωσή του, πώς η αντιμετώπισή του και τι επιπτώσεις έχει στην περαιτέρω ζωή του κάθε ασθενούς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.