Κινητοποίηση των λατόμων Συκής την Παρασκευή στην Αργαλαστή

Κινητοποίηση ετοιμάζει το Σωματείο Λατόμων Συκής την Παρασκευή 22 Μαΐου στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής και με επιστολή τους προς τον Δήμο διαμαρτύρονται για τη στάση του στο θέμα του λατομείου της περιοχής.

Το Σωματείο Λατόμων κάνει λόγο για εμπαιγμό της Δημοτικής Αρχής στο θέμα της εκμετάλλευσης των λατομείων, παρά την καλή διάθεση που αναφέρει ότι έδειξε, για εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης και θα εξυπηρετούσε τα συμφέρονται και των δύο πλευρών.

«Είναι προφανές ότι ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος οικονομικών, θεωρούν ότι μπορούν να μας κοροϊδεύουν και να παίζουν με την αγωνία για την επιβίωση των οικογενειών μας», αναφέρουν και κάνουν λόγο για συνάντηση που έγινε στις 13 Μαΐου των μελών του ΔΣ του Σωματείου με τον δήμαρχο κ. Φορτούνα και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Παπαδημητρίου, όπου, παρά τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος θα σταθεί στο πλευρό τους, ο αντιδήμαρχος ζήτησε γνωμοδότηση για την ορθή λειτουργία του λατομείου.

Οι λατόμοι δηλώνουν ότι θα κάνουν δυναμική παρουσία την Παρασκευή στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής και ζητούν τη συμπαράσταση βουλευτής, του περιφερειάρχης Θεσσαλίας, της αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, φορέων και επαγγελματιών της περιοχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.