Μεταπτυχιακό πρόγραμμα τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο

Το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ» για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, που οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο διευθυντής του Προγράμματος καθηγητής κ. Δη. Κουρέτας, «η έναρξη των μαθημάτων του ΠΜΣ θα γίνει τον Οκτώβριο 2015 και η χρονική διάρκεια παρακολούθησης και ανάπτυξης των δραστηριοτήτων αυτών εκτείνεται σε 3 εξάμηνα. Τα δίδακτρα του ΠΜΣ ανέρχονται σε τέσσερις χιλιάδες (4.000) ευρώ (χίλια πεντακόσια [1.500] € το Α΄ και Β΄ εξάμηνο και χίλια [1000] € το Γ΄ εξάμηνο).

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι των Σχολών Επιστημών Υγείας, Θετικών Επιστημών (Τμήματα Χημικών, Χημικών Μηχανικών, Βιολόγων και συναφών ειδικοτήτων), Γεωπονικών Επιστημών, Επιστημών Τροφίμων, Νοσηλευτικής και άλλων σχετικών Τμημάτων των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής, με την αντίστοιχη αναγνώριση του τίτλου σπουδών από το ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ, καθώς και πτυχιούχοι λοιπών συναφών με το αντικείμενο του Προγράμματος τμημάτων πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν από 15 Μαΐου – 31 Ιουλίου 2015 (σφραγίδα ταχυδρομείου, σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής). Πληροφορίες: http://www.bio.uth.gr ή στο τηλέφωνο 2410-565293, κος. Τουλουμτζίδης Αλέξανδρος, καθημερινά 09:00 – 13.00, Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Πλούτωνος 26 & Αιόλου, 41221, Λάρισα, fax: 2410-565290.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.