«Μόνο η Ν.Δ. εγγυάται την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

Υποστήριξε η Ζέττα Μακρή, που επισκέφθηκε τη Ν. Αγχίαλο

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :
Την Ν. Αγχίαλο επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ κα Ζέττα Μακρή. Η κα Μακρή, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Με σαφή τρόπο η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας δήλωσε ότι η Ν. Αγχίαλος αποτελεί μία περιοχή με ιδιαίτερη βαρύτητα για τον καλλικρατικό δήμο Βόλου και για ολόκληρη τη Μαγνησία. Η κα Μακρή έδωσε έμφαση στην ανάγκη ενίσχυσης της τουριστικής προβολής της περιοχής και της στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων, για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να τονωθεί η τοπική οικονομία. Η κα Μακρή δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σημασία του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου, που μπορεί να αποτελέσει πόλο προσέλκυσης τουριστών.
Η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας αναφέρθηκε, όμως, και στο εθνικό διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής. Το αποτέλεσμά τους δεν είναι προδιαγεγραμμένο, δήλωσε η κα Μακρή και η Ν.Δ είναι η μόνη παράταξη, που εγγυάται την παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στα χέρια τους οι πολίτες κρατούν τη νίκη της παράταξης μας στις 25 Ιανουαρίου, επεσήμανε η κα Μακρή, και μαζί με τη νίκη, θα έρθει το πιο αισιόδοξο μέλλον για τον τόπο μας. Για αυτό πρέπει να μας αφήσουν να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα που φτάνει στο τέλος του, γιατί δεν μπορούν να υπάρξουν άλλοι συνεχιστές του προγράμματος σταθερότητας και ανάπτυξης, τόνισε η κα Μακρή.
Οι κάτοικοι της Ν. Αγχιάλου αναγνώρισαν το έμπρακτο ενδιαφέρον της κας Μακρή για την περιοχή τους τόσο ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Βόλου όσο και ως βουλευτής και υφυπουργός Υγείας. Τέλος, της ευχήθηκαν καλή επιτυχία και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει με την ίδια θέρμη και αποτελεσματικότητα και μετά τις εκλογές να αγωνίζεται για τα προβλήματα της Μαγνησίας και των κατοίκων της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.