Μ. Χρυσοβελώνη: Ο αγώνας μας για ένα καλύτερο σωφρονιστικό σύστημα συνεχίζεται….

Κατά την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τις φυλακές τύπου Γ’, η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη τοποθετήθηκε ως Ειδική Αγορήτρια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά και ως μέλος των αρμοδίων Επιτροπών (Δικαιοσύνης και Σωφρονιστικού Συστήματος) του Κοινοβουλίου.

Αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη σημασία των παρεμβάσεων της Μ. Χρυσοβελώνη κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στις φυλακές υψίστης ασφαλείας απέστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στην εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που έχει ως εξής:

« Το Δ.Σ. της Ε.Υ.Ε.Φ.Γ.Κ.Κ Δομοκού καθώς και όλα τα μέλη της και το προσωπικό της Φρουράς θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή που μας παρείχατε κατά την διάρκεια των συζητήσεων σχετικά με την ψήφιση του Νομοσχεδίου του Υ.Δ.Α.Δ. για τα Καταστήματα Κράτησης Γ’ Τύπου.
Αυτού του είδους η στάση από θεσμικούς παράγοντες του τόπου μας αποτελεί για εμάς πηγή άντλησης δύναμης για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για καλύτερες, ασφαλέστερες και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.