Νέο συμβούλιο εξελέγη στους Αχέπανς Μαγνησίας

Την πρώτη Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε το Chapter HJ-13 “Αργοναύτες” των AHEPA Μαγνησίας. Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, συνεχάρησαν το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική θητεία, «με στόχο να συνεχιστεί η επιτυχημένη προσφορά του Chapter HJ-13 στην τοπική κοινωνία» όπως τονίζεται σε ανακοίνωση.
Η νέα σύνθεση του ΔΣ αποτελείται από τους: Πρόεδρος – Κωνσταντάκος Ευάγγελος. Αντιπρόεδρος – Μπάστας Διονύσιος. Γραμματέας – Οντόπουλος Απόστολος. Ταμίας – Πανταζής Δημήτριος. Μέλος – Παταβάλης Δημήτριος.
Τα θέματα ημερησίας διάταξης που απασχόλησαν το σώμα, αφορούσαν κυρίως τις προτάσεις των Επιτροπών Φιλανθρωπίας, Ελληνισμού & Παιδείας, Οικογενείας και Κοινωνικής Δράσης για τη νέα χρονιά, καθώς και το γενικότερο πρόγραμμα δράσης του τμήματος.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «στις άμεσες προτεραιότητες του τμήματος είναι η παρουσίαση του βιβλίου «Φίλιππος ο Μακεδών» του συγγραφέα και μέλους του τμήματος Σερρών της AHEPA κ. Χρήστου Μπογά, που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο στις 5 Νοεμβρίου 2014».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.