Οριακά πιο οικονομικά τα ξενοδοχεία στο Βόλο τον Απρίλιο

Οριακά οικονομικότερα κατά 1 €, σε σχέση με πέρυσι, είναι φέτος τον Απρίλιο τα ξενοδοχεία στην περιοχή του Βόλου, όπως προκύπτει από την ανάλυση των στοιχείων από σύγκριση τιμών σε περισσότερα από 200 sites της βάσης δεδομένων του ιστότοπου trivago.gr.

Σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (Μάρτιος 2016), οι τιμές στα ξενοδοχεία του Βόλου είναι κατά 2 € πιο οικονομικές και σε επίπεδο αγαπημένων τουριστικών προορισμών, βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τα Χανιά Κρήτης.

Σύμφωνα με τον μέσο όρο τιμών καταλυμάτων για τις Ελληνικές πόλεις, σημαντική μείωση παρουσιάζεται στο Ναύπλιο, του οποίου τα ξενοδοχεία είναι κατά 13,3% πιο οικονομικά προσιτά. Οικονομικότερα, επίσης, παρουσιάζονται και τα ξενοδοχεία τόσο στην Καστοριά, όσο και στον Βόλο. Ακριβότερα, ωστόσο, συγκριτικά με πέρυσι είναι τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, κατά 12,5%, με μέση τιμή στα 81 €, της Αράχωβας, με τιμή που διαμορφώνεται στα 101 € και του Μετσόβου, στα 74 €, από τα 61 που ήταν πέρυσι τον Απρίλιο.

Όπως προκύπτει από τη σύγκριση τιμών στα καταλύματα, τον Απρίλιο του 2015,οι μέσες τιμές στα ξενοδοχεία του Βόλου ήταν 74 € και φέτος τον ίδιο μήνα 73 € (ετήσια μεταβολή -1,4%), ενώ τον Μάρτιο του 2016 η τιμή είχε διαμορφωθεί στα 75 €, που ήταν κατά 2,7% ακριβότερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.