Ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου στα Ειδικά Σχολεία Βόλου -Αλμυρού

«Στα πλαίσια των δράσεων προσφοράς στην κοινωνία», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου «ΑΡΓΩ» με των Πρόεδρο του Ομίλου Νίκο Σερβετά, ειδικό γραμματέα Παναγιώτη Αθανασαράκη, αντιπρόεδρο Θανάση Σταυρίδη, εψηφισμένο γραμματέα Ιωάννη Μαμούρα και τον Ιωάννη Καβαντζίδη εκπρόσωπο του Ροταράκτ Βόλου επισκέφθηκαν: το Ειδικό Σχολείο Αλμυρού, το 1ο Ειδικό Σχολείο Νέας Ιωνίας και το 2ο Ειδικό Σχολείο Βόλου (στης 8, 15 και 21 Απριλίου αντίστοιχα) όπου δώρισε ευχές και δώρα».

Οι ροταριανοί του Ομίλου «ΑΡΓΩ» ενημερώθηκαν από τους διευθυντές των ειδικών σχολείων κ. Μορφακίδη Λάμπρο (του Ε Σ Αλμυρού), κα Συμεωνίδου Γεωργία (1ου Ε Σ Νέας Ιωνίας) και κα Ταταριότου Αικατερίνη (2ου Ε Σ Βόλου)
για το έργο που παράγουν όλοι οι εκπαιδευτικοί, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις προσπάθειες που κάνουν ώστε τα παιδιά να μορφωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όπως τονίζεται επίσης, «οι συναντήσεις του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «ΑΡΓΩ» γίνονται στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» κάθε Δευτέρα στις 21:30 με πολλές ενημερωτικές ομιλίες και συζητήσεις για τους προβληματισμούς της κοινωνίας. Για συμμετοχή στο τηλ. 6945 388 083».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.