Πανηγύρεις στις εκκλησίες του νομού Αγ. Αικατερίνης και Αγίου Στυλιανού

Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου τιμά η Εκκλησία μας την Τρίτη 25 Νοεμβρίου. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής, στις 6.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, ο οποίος θα ομιλήσει. Στις 5.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και η Παράκληση στην Αγία Αικατερίνη.
Την Τετάρτη 26/11 η εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Οσίου Στυλιανού Παφλαγόνος, προστάτου των βρεφών και των νηπίων. Στην τοπική μας Εκκλησία πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Τρύφωνος Βόλου, όπου την παραμονή θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Κων/νου Φλάκη, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Νικολάου Νασιώκα, ο οποίος θα ομιλήσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.