Παν. Ηλιόπουλος: Οι ανύπαρκτοι Συριζαίοι ξύπνησαν

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Κριτική για την ερώτηση που έκαναν οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα γκράφιτι στα σχολεία, ασκεί ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Όπως αναφέρει « Σε μια, τεραστίων διαστάσεων, πολιτική παρέμβαση προέβησαν οι τιτάνες της (μνημονιακής) πολιτικής, βουλευτές Μαγνησίας του μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ.

Η εν λόγω τριάδα της … επιτυχίας, εν μέσω της δίνης των ραγδαίων κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων, της λαϊκής απόγνωσης και έκρυθμης καταστάσεως, πραγματοποίησε ερώτηση στο κοινοβούλιο για τα … γκράφιτι στα σχολεία τα οποία, όπως διατείνονται οι ίδιοι «βολευτές», κινδυνεύουν να σβηστούν κατόπιν ανώνυμων καταγγελιών! Το φαιδρό της υποθέσεως, εστιάζεται στην αιτιολογία των συριζαίων βουλευτών (αναγόμενη εμφανώς στις χρόνιες εμμονικές αριστερίστικες ιδεοληψίες) οι οποίοι καταγγέλλουν «αστυνομοκρατία που στήνεται στα σχολεία του Βόλου…».

Το «υψηλό» πολιτικό επίπεδο και οι ασύλληπτες κοινωνικές ανησυχίες της τριάδας αυτής για την ανάγκη διατηρήσεως των γκράφιτι, είναι πράγματι εξέχον ζήτημα ζωτικής σημασίας για το μέσο Έλληνα που οδηγείται στην εξαθλίωση από την εφαρμογή του επονείδιστου αριστερού μνημονίου, στην ψήφιση του οποίου συνέβαλαν και οι τρεις αυτοί πολιτικοί αστέρες. Αλλά κάπως θα πρέπει και αυτοί να δικαιολογήσουν την βουλευτική τους έδρα, αν και στο Βόλο έχει επιληφθεί προσφάτως η κυρία Νικολούλη για την εντόπισή τους… Στην υγειά των κορόϊδων λοιπόν και οι νοούντες νοείτωσαν…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.