Πλήθος κόσμου στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Γηροκομείου Βόλου (video)

Σε τάξη μπαίνουν τα οικονομικά δήλωσε ο πρόεδρος κ. Παύλος Πάνος

Σε ένα όμορφο και θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά το Χριστουγεννιάτικο bazaar χειροποίητων κατασκευών από το προσωπικό και τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βόλου το απόγευμα της Κυριακής. Σκοπός του bazaar ήταν η οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος. Οι δεκάδες συμπολίτες του Βόλου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση απόλαυσαν την Χορωδία του Γηροκομείου συνοδευόμενη από καθηγητές του Ωδείου Παλάσκα που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πίνοντας τον καφέ τους και απολαμβάνοντας κέικ και γλυκά που είχε φτιάξει το προσωπικό του ιδρύματος.

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κεριά, αρωματικά σαπούνια, πίνακες ζωγραφικής, χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά ήταν μερικά από τα προϊόντα που διατίθεντο στο bazaar, για την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος. Μιλώντας τους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου κ. Παύλος Πάνος, τους ευχαρίστησε για την στήριξή τους προς το ίδρυμα την οποία εκδηλώνουν συχνά.

Ο κ. Πάνος δήλωσε ότι η διοίκηση είναι κοντά στην επίτευξη του στόχου, που είναι η εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας ενώ η ασφαλιστικής ενημερότητα είναι εξασφαλισμένη, προκειμένου να μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα και να εισπράξει το ποσό των 350.000 ευρώ που του οφείλονται από τον ΕΟΠΠΥΥ, ούτως ώστε να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις προς το προσωπικό. Πρόσθεσε επίσης ότι είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου, ο οποίος έχει αγκαλιάσει το ίδρυμα και δείχνει εμπιστοσύνη στο έργο που γίνεται.
IMG_1550

IMG_1546

IMG_1543
Από 58 ηλικιωμένους που φιλοξενούνταν πέρυσι τον Φεβρουάριο στο Γηροκομείου Βόλου, πλέον ο αριθμός τους έχει φτάσει τους 98, κάτι που οφείλεται και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το ίδρυμα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος του ιδρύματος Ιωάννης Ζαβαλιάγκος, καθώς και η δημοτική σύμβουλος κ. Κέρσα Σπανομήτρου ενώ χαιρετισμούς έστειλαν οι βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Μακρή, Μείκόπουλος, Χρυσοβελώνη, Μουτσινάς οι οποίοι παρευρίσκονταν στη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.