Προσλήψεις προσωπικού θα συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

Με 27 θέματα συζήτησης συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 16 Μαρτίου, στις 18.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, με κυριότερα θέματα συζήτησης τον προγραμματισμό προσλήψεων ανταποδοτικού χαρακτήρα, οχτάμηνης διάρκειας, για το έτος 2016, προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου, καθώς και Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Καθηγητές Φυσικής Αγωγής) που θα απασχολοθούν στα προγράμματα «Άθληση για όλους» του Δήμου περιόδου 2016-2017.

Το σώμα αναμένεται να εγκρίνει Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Αλμυρού και Δ.Ε.Υ.Α. Αλμυρού για την υλοποίηση της πράξης «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Ευξεινούπολης Δ. Αλμυρού» και τευχών δημοπράτησης, ενά θα υποβάλει πρόταση στο ΠΕΠ Θεσσαλίας για έργα εξασφάλισης επαρκούς και ποιοτικού πόσιμου ύδατος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα εγκρίνει την απευθείας ανάθεση προμήθειας καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2016 ύστερα από άγονο διαγωνισμό, την οριστική μελέτη του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Ευξεινούπολης Δ. Αλμυρού» και τροποποίηση της μελέτης της µελέτης “Βιοκλιµατική αναβάθµιση πλατείας και περιµετρικών οδών κέντρου Αλµυρού” ως προς τις θέσεις ολιγόλεπτης στάσης-προσωρινής στάθµευσης και των παρτεριών (οδοί: Αθηνών και Μιχοπούλου).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.