Σεμινάρια ΕΦΕΤ για επιχειρήσεις τροφίμων και εργαζόμενούς τους

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Εταιρεία Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Ε.Α.Ε.Μ.) διοργανώνει, για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, σεμινάρια του ΕΦΕΤ για επιχειρήσεις τροφίμων και υγειονομικού ενδιαφέροντος και τους εργαζόμενους σε αυτές.
Τα νέα σεμινάρια, συνολικής διάρκειας 10 ωρών το καθένα, θα πραγματοποιηθούν, εντός του τρέχοντος έτους (2015) στον Βόλο και στα νησιά των Σποράδων.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα εκπαίδευσης θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, έχοντας μαζί τους απλή φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας, τη σφραγίδα της επιχείρησης (εφόσον πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης) και το χρηματικό ποσό της συμμετοχής. Θα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζουν τόσο τον προσωπικό τους Α.Φ.Μ. όσο και τον Α.Φ.Μ. της επιχείρησης στην οποία εργάζονται, εάν πρόκειται για υπαλλήλους, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα σεμινάρια.

Ακόμη, μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας www.c-magnesia.gr, όπου υπάρχουν πληροφορίες για τα σεμινάρια καθώς και η αίτηση συμμετοχής.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές, στα γραφεία της Ε.Α.Ε.Μ. ή μέσω φαξ στο 24210-31211 ή μέσω email στο info@eaem.gr εφόσον φέρουν τις απαραίτητες υπογραφές και σφραγίδες και συνοδεύονται από τη φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντος και του αποδεικτικού κατάθεσης του χρηματικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Α.Ε.Μ.
Για κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό απαιτείται προηγουμένως συνεννόηση με την αρμόδια υπάλληλο. Τέλος, διευκρινίζεται ότι στα προγράμματα επιμόρφωσης μπορεί να συμμετάσχει όποιος επιθυμεί, εφόσον διαθέτει ή εργάζεται σε επιχείρηση που έχει σχέση με τρόφιμα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής άνεργοι. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα γραφεία της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Δημητριάδος 176, 1ος όροφος και στο τηλέφωνο 24210-94700, επιλογή 8 (αρμόδια κα Ελένη Πασχάλη).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.