Σε κακό χάλι το αγροτικό ιατρείο του Κατηχωρίου

Βρώμικος χώρος χωρίς συνθήκες υγιεινής λόγω ασθένειας της καθαρίστριας

Σε κακό, μαύρο χάλι…, από πλευράς καθαριότητας και συνθηκών υγιεινής βρίσκεται το πρώην Κοινοτικό κατάστημα Κατηχωρίου, στο οποίο στεγάζεται και το αγροτικό ιατρείο, που επιπλέον έχει προβλήματα με τη σύνδεση στο ίντερνετ και ο γιατρός – που σκέφτεται να μην ξαναπάει – δεν μπορεί να συνταγογραφήσει τα φάρμακα των ασθενών.
Το πρόβλημα παραδέχτηκε, μιλώντας σήμερα στο «Ράδιο Ένα 102,5» ο αντιδήμαρχος Βόλου, Ν. Ιωνίας και Δημοτικών Ενοτήτων Δημήτρης Λιβογιάννης, που σημείωσε ότι το ζήτημα δημιουργήθηκε εξαιτίας προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η καθαρίστρια και, συμφωνήθηκε, σε συνομιλία που είχε με τον γιατρό, να αντικατασταθεί από τα πεντάμηνα που αναμένονται εντός των ημερών.
Όπως ανέφερε, κάθε 1 μέχρι 3 του μήνα, το αγροτικό ιατρείο Κατηχωρίου επισκέπτεται αγροτικός γιατρός. «Την ευθύνη για την καθαριότητα την έχει ο Δήμος, που διαθέτει μια καθαρίστρια στη Δημοτική Ενότητα Πορταριάς, με ευθύνη και αρμοδιότητα να καθαρίζει και τα δημοτικά κτίρια των Τοπικών Κοινοτήτων, μεταξύ των οποίων και του Κατηχωρίου», τόνισε.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, η συγκεκριμένη καθαρίστρια πάσχει από πολύ σοβαρή ασθένεια και βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.
Ο αντιδήμαρχος δήλωσε ότι μίλησε με τον γιατρό και συμφώνησαν, τις επόμενες ημέρες που πρόκειται να εγκριθεί η πρόσληψη εργαζόμενων με πεντάμηνες συμβάσεις εργασίας, θα αντικατασταθεί η καθαρίστρια που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, με μια άλλη, ώστε να καθαρίζει και το αγροτικό ιατρείο.
Τέλος, για την προβληματική σύνδεση με το διαδίκτυο, ο κ. Λιβογιάννης ανέφερε ότι σήμερα πληροφορήθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα, καθώς η σύνδεση είναι ασύρματη και δήλωσε ότι θα μεριμνήσει για να γίνει ενσύρματη, ώστε να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα ο αγροτικός γιατρός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.